Den robuste transparente paraply

Det transparente ’look’ har været en del af moden siden 2008. Gennemsigtige beklædnings-genstande understreger det feminine, fordi det ofte laves med blonder, garn eller slet og ret et materiale, der mulig gør det muligt at se bærerens krop eller undertøj på trods af et ydre lag. Ideen er at skabe en illusion om, at det er blottet hud, man ser.

Det, der fremhæver denne trend, er f.eks. chiffon, Georgette, og gaze. Den gennemsigtige mode spænder lige fra gennemsigtige røntgen-regnfrakker over til couture. Semi-transparente og ’smokey’ minimalistiske undertoner dominerer. Trenden er både afslørende og konceptuel i sin æstetik. Nogle vil sikkert hævde, at vi har med det intime og ’frække, at gøre, så man næsten tvinges til at organisere sin garderobe i afdelinger for ikke at tage fejl og tage noget på, der ikke passer til lejligheden.

Uanset, hvad der gør sig gældende, er der en del kvinder (og mænd), der elsker disse dynamiske og unikke stilarter. Denne stilart er en sexet, afslørende måde at klæde sig på. Men hvis man ikke er forsigtig, kan man uden at ville det måske komme til at vise for meget. Og dette er selvfølgeligt ikke en dårlig ting, hvis man ligner Kim Kardashian, der for nyligt smøg sig ind i en gennemsigtig bluse over en lige så gennemsigtig bh i New York.

Så kan man måske slippe af sted med det, og gennemsigtig beklædning på en kvinde er nu en gang enhver mands drøm.

 

Så mon ikke den modebevidste kvinde eller mand, der følger denne trend, ønsker at kunne lyse op på en regnvejrsdag? Ja du læste rigtigt, også mænd er set bærende transparent regntøj – Naturligt nok vil valg af de fleste paraplyer – især dem der i en klokkeform ligger sig tæt omkring overkroppen – spille ind. En tung ensfarvet uigennemsigtig paraply er her ikke lige det, der sætter prikken over i’et på en regnvejrsdag. For den vil helt bryde med det look, der gemmer sig under paraplyskærmen.

Men så er der i stedet den transparent paraply, der kan tjene til at opretholde lidt af de illusioner, man ønsker at signalere med valget af indre beklædning.

 

Transparent-paraply-300x300Tænk hvis en sådan paraply ikke var af den rette kvalitet? Tænk hvis den pludseligt opgav ’ævred’ og stak samtlige ribbe lodret i vejret ved et pludseligt vindstød.

Ja så ville den i forvejen gennemsigtige fremtoning hurtigt miste sin glans, og tøjet ville klæbe sig vådt på kroppen – og det er jo sikkert ikke meningen, at man vil fremstå som Miss ’Wet T-shirt’, selvom man gerne vil virke tiltrækkende?

Det er selvsagt ikke lige meget, om man har valgt at spadsere rundt med en transparent reklameparaply med alt, hvad det indebærer, fordi den ikke er lavet til andet end at reklamere. Paraplyer skal kunne modstå ikke så lidt.

Tests i vindtunneller er det, der i dag ligger bag, at man i dag laver paraplyer kendetegnet ved at være robuste og vejrbestandige. At den billige gratis paraply er et ’smid væk’ produkt’, der gør sit til at bidrage til rovdriften på vore knappe ressourcer, er her en faktor mere. Den robuste transparente paraply er ikke alene et fænomen, der kan underbygge det gennemsigtige look. Lavet på den rigtige måde bidrager den også til at mindske forbrug af ressourcer, der jævnført de fysiske love, ikke kan gendannes i samme form som før.

En kvalitetsparaply er selvfølgeligt fremstillet af let materiale. De gammeldags svære paraplyer kan i løbet af et sekund ryge til vejrs, når vinden suser ned ad gaden, som pludseligt er blevet en veritabel vindtunnel. Den transparente paraply er svaret på hvordan man bevarer sit modevalg mere synligt.

 


 

Om Firmaet: Runo Kingbo har eget firma i Odder, hvorfra han har et omfattende internet- og postordresalg af blandt andet paraplyer.

2 tanker om “Den robuste transparente paraply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *