Webshops klargører til efteråret

Det har været en helt igennem fantastisk dansk sommer år. Det har stort set været sommer i de sidste to-tre måneder kun afbrudt af ganske få regnvejrs dage.

Men næsten som timet da vi afsluttede august måned, begyndte det første efterårsvejr at vise sig. Overskyet, koldere vind og regnvejr. Det er godt nyt for alle de mange butikker – online som offline, som sælger regntøj.

Noget af de mest populære regntøj til kvinder er fra den danske tøjdesigner Ilse Jacobsen. Nøjagtigt som det var sidste år. Det der kendetegner en Ilse Jacobsen regnfrakke er et smart og funktionelt design.

Når du skal købe en regnfrakke så kan det være en god idé at vælge en som er lavet af softshell. Den er godt nok ikke så vandtæt som en traditionel regnjakke, men en softshell er langt mere åndbar og mere behagelig at have på, i hvert fald så længe det ikke styrter ned i lårtykke stråler

Det skal du være obs på

Hvis du skal købe online så kan det være en rigtig god idé at tjekke om webshoppen er dansk. har de en dansk adresse og et dansk telefonnummer, så har du en rimelig god sikkerhed for at shoppen er god nok.

Selvfølgelig kan der også findes danske webshops som ikke lever op til god kundeservice og danske standarder. Disse er dog relativt tydelige at finde. Søg efter dem på Google og se hvad der dukker op om dem. Tjek også deres anmeldelser på Trustpilot. Hold øje med både nye og gamle, gode og dårlige. Vurder de dårlige anmeldelser så ud fra din mavefornemmelse. Er de enelige svaler eller er der systematisk dårlig kundeservice på den pågældende webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *