Præsentation: Kendt dansk forhandler af dansk og international fashion

FF2 er en dansk forhandler af dansk og international fashion, som har eksisteret siden 1994. Forhandleren har hovedbase i Aarhus, hvor du har mulighed for at besøge deres fysiske butik.

 

Hanne Elgaard Sohl står i spidsen for den fremadstormende forretning, som sælger tøj og mode fra nogle af de største nationale og internationale modemærker.

 

Fysisk butik og webshop

 

FF2 er med al sandsynlighed en forretning, som du kender til, hvis du er bosat i Aarhus eller omegn. Forretningen er at finde på Volden 29, 8000 Aarhus C, hvor du kan træde ind i en af landets mest indbydende forretninger.

 

Såfremt du ikke er bosat i Aarhus eller omegn, kan du glæde dig over, at der også findes en webshop. Hvad enten du bor i den ene eller anden landsdel, kan du besøge webshoppen, hvorpå du finder et stort udvalg af populære modestyles.

 

FF2 er et navn, som har fundet vej til de fleste kvinders bevidsthed, og det omfatter måske også din bevidsthed? Hvis du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med virksomheden, kan du med fordel besøge den fysiske butik og / eller webshoppen.

 

Fantastisk udvalg af tøj og mode fra både ind- og udland

 

FF2 byder på et fantastisk udvalg af tøj og mode fra både danske og internationale designere. Du finder på webshoppen en lang liste over de mærker, som der bliver forhandlet i øjeblikket. Det omfatter bl.a. følgende mærker:

 

  • Angulus
  • Valentino
  • Hanne Bloch
  • Alexander Wang
  • Romy
  • Frame

 

Der bliver også forhandlet en lang række øvrige mærker, som du hurtigt kan skabe dig et overblik over. Tøj, tasker, skønhedsprodukter, sko og sportsprodukter er de kategorier, som er repræsenteret på webshoppen. Du har med andre ord rig mulighed for at forkæle din garderobe med nye styles, hvis du mener, at det er på rette tid.

 

Udvalget af tøj og mode vokser sig konstant større, så du kan med god grund følge med. Du kan holde dig up-to-date på nye produkter via nyhedssiden og via de sociale medier, hvor forhandleren ligeledes er tilstede.

Professionel kundebehandling

 

Du kan som kunde forvente at blive behandlet med respekt, uanset om du handler i den fysiske butik eller på webshoppen. Handler du på nettet, kan du kontakte kundeservice pr. mail og telefon, hvor du kan få besvaret dine spørgsmål.

 

Det er både nemt og sikkert at afgive en ordre på webshoppen, hvor du kan betale med alle de gængse betalingskort. Således kan du føle dig helt tryg ved at shoppe online.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *