Barselsgave på den fede måde

Det er jo ikke fordi der er mangler på webshops med baby tøj, baby ting og alt til baby – hvor man kan købe en barselsgave. Men hvordan skiller du dig ud fra mængden af bodyer, blomster og buksedragter, når man kommer til fødegangen eller hjem for at byde den lille nye baby velkommen til livet?

 

Specieller barselsgaver

Vi vil jo alle gerne vise hvor meget vi påskønner den lille ny, og det viser vi gerne med en helt speciel gaver som vi har købt specielt til ham eller hende.

Specieller gaver kan i den ene ende være gave som årgangsmønter og certifikater på at baby har fået en stjerne – gaver som et eller andet sted er ubrugelige. Du kan så til gengæld også være kreativ og selv strikke tøj og strømper, eller lave sengetæppe til den lille ny, hvis du da har evnerne – det er gaver som er personlige, og som kan bruges. Det er gaver som holder i mange år, og som typisk bliver gemt til baby selv bliver voksen, og måske gå i arv.

 

Diaper Cakes – den nye barselsgave trend

Et nyt tiltag på det danske marked er de smarte Diaper Cakes. På dansk ville man nok kalde dem blekager.

Diaper Cakes er en tradition som er hentet hjem fra det amerikanske, hvor de har været kendt i mange år. Især bliver de bruget som gave til det de kalder baby showers. En baby shower er en fest som holdes for den gravide inden hun føder. Det er en fest hvor man hylde det nye live der er på vej, og hvor man forsøde den gravide i den sidste ventetid inden fødslen.

En Diaper Cake er på flere måder unik. Den er bygget af brugbare engangsbleer – noget alle babyer har brug fra dag et. Disse bleer er opsat i forskellige modeller som for eksempel ligner lagkager. De er tilrettet køn, tema og farve. Blekagerne er pyntet med forskelligt baby gaver som legetøj, stofbleer, rangler og andre baby ting som passer til temaet for blekagen, farverne og kønnet på baby. Alt i alt en barselsgave som er unik, brugbare og festlig at forærer den lille ny familie.

 

Hvor kan man så købe de her Diaper Cakes?

På www.purpleandpink.dk er der et stort udvalg af modeller, så man er sikker på at finde en Diaper Cake der passer perfekt til den lille ny. På webshoppen kan du også finde andre spændende barselsgaver, og hvis du har de kreative evner kan du købe elementerne enkeltvis, og så selv bygge din Diaper Cake.

Christina, som ejer og driver Purple&Pink, udvikler og designer selv alle modellerne, og hun bygge hver og en der bliver solgt. På den måde sikre hun at kvaliteten er i top. Hvis du har spørgsmål og ringer til shoppen, så er det også hende der svare.

En fed, festlig og flot barselsgave ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *