Hold juleaften i al sin glans med julegaverne i god behold

Stort set alle børn såvel som voksne glæder sig til juleaften og dagene omkring denne aften. Nogle glæder sig mest til julemaden, mens andre glæder sig mest til gaverne. Andre der også glæder sig til juletiden er samtlige indbrudstyve landet over, som står klar til, at du tager til julefrokoster, julefester og lignende, og lader huset stå tomt, fyldt med julegaver. Holder du jul et andet sted og har taget gaverne med dig, vil dit hus stadig være ’alene hjemme’ med samtlige elektroniske apparater, smykker og andre ting, som hurtigt kan omsættes på det sorte marked. Har du sikret dig selv mod dette, så du ikke ender med at komme hjem til et gennemrodet hus?

Juletiden er slaraffenland for indbrudstyve

TV2 og DKR er to ud af mange medier, som via fakta og statistikker understøtter at det største antal af indbrud privat topper i juletiden. Det kommer dog ikke som en overraskelse for mange, da vi alle ved, at vi i denne måned bruger en masse tid til julefester, julefrokoster, julegaveindkøb og så videre, og dermed lader huset stå tomt. Ofte står det tomt med en masse, gode julegaver.

Dette resulterer i, at mange danskere landet over, efter en dejlig juleaften med familien kommer hjem til et hus, der er ribbet for alt hvad der har værdi. Hvis du også gerne vil undgå dette, kan du starte allerede i dag med at få installeret private tyverialarmer, hvis du ikke allerede har det og foretage ændringer i dit hjem, som vil gøre det svært eller uinteressant for ubudne gæster at trænge ind.

Gør det svært for ubudne gæster – også selvom det ikke er jul

Det letteste og billigste trick for at undgå, at interessen for at bryde ind i netop dit hus er, at snyde ubudne gæster til at tro at der er nogen hjemme. Dette kan ofte klares med at tænde noget af lyset i huset inden i tager hjemmefra og at lade en bil stå i indkørslen. Dette er et generelt trick, som ikke kun gælder for juleaften, men som også er god at have i tankerne andre tider på året når du tager hjemmefra i en længere periode.

Dertil er en god sikring af vinduer og døre ofte altbetydende. Hvis disse er sikret med gode låse, bliver det svært at bryde ind. Dette er ofte ikke attraktivt for uønskede gæster, som ikke kan lide at være tidspressede. Det kan dog ikke loves at dette er lig med ingen indbrud og du kan derfor altid sikre dig ekstra med private tyverialarmer.

Private tyverialarmer mod mere end bare indbrud

Sikkerhedssystemer er ikke kun en fordel for dig, hvis du ønsker at blive advaret om uønskede gæster. Sikkerhedssystemer i hjemmet kan også advare dig om andre skader, som kan risikere at ødelægge en god juleaften sammen med din familie.

Dette omhandler blandt andet røg- eller vandsensorer, som sættes op, så det kan advare om problemet før det udvikler sig yderligere og din juleaften ikke ender i en rigtig træls situation.

Det behøver ikke være juletid før du beskytter dit hjem mod ubudne gæster. Du kan starte allerede i dag ved at søge på internettet, hvor du udover at finde udbydere af tyverialarmer også kan finde en lang række af gode råd, for at undgå ubudne gæster i juledagene og resten af årets dage.

Få mere info om sikring i julen hos ProTech Alarm & Sikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *