Nej tak til køkken-alrum

Er du ikke en af dem, der hoppede med på bølgen i begyndelsen af dette århundrede, hvor alle pludselig ville rive vægge ned til fordel for ét stort rum, der både kan favne køkken og stue? Så fortvivl ej, du er med garanti ikke den eneste. Det betyder dog ikke, at du ikke kan have et ligeså trendy og flot hjem, som dine venner har.
Det er individuelt, hvorvidt stuen eller køkkenet, er ens ynglings rum. Det kan komme an på rummets størrelse såvel som sin kærlighed til at lave mad. Ikke desto mindre er stuen blevet udråbt, som danskernes yndlingsrum. Det er her familien samles om en god film, et godt spil eller en spændende bog. Det er derfor et vigtigt rum, der skal være personligt, praktisk og have en indbydende atmosfære.

 

Mal væggen med din yndlingsfarve

 

Farver og tapet på væggene kan gøre selv det mest enkle rum mere sprudlende og personligt. Hos malerforretninger kan du finde forskellige guides til, hvilken vægfarve du skal vælge. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken farve eller hvilket tapet, du kan have. Bestil farveprøver og eksperimentér. Måske passer din yndlingsfarve perfekt til din stue. Foretrækker du derimod klassiske, hvide vægge, kan du i stedet prøve dig frem med nye møbler. Måske dine nye møbler kan give rummet det look, som du er ude efter.

Supplér med moderne, lækre møbler

 

Selvom farver kan være med til at gøre dit hjem personligt, er det ikke alle, der er til farver. Hos Furniturebox finder du derfor både kvalitetsmøbler i dæmpede farver såvel som i mere vilde farver. Hop for eksempel med på moden med flotte fløjlssofaer. De har et stort udvalg af fløjlssofaer, lædersofaer, lamper og borde i alle størrelser og farver, der passer til hele familien. Der er altså ingen undskyldning for ikke at gå i gang med at gøre din stue ligeså trendy og lækker, som du ønsker det.
Til forskel for dine venner med køkken-alrum har du muligheden for ikke bare at indrette ét rum, men to fede rum. Hvem ved, måske de fortryder, at de brød den væg ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *