PROBANA øger aktiviteterne på sociale medier

Flere og flere virksomheder søger til de sociale medier for at styrke deres virksomhedsomdømme og deres position i markedet. En af disse virksomheder er PROBANA som er i fuld sving med at øge aktiviteterne på de sociale medier.

PROBANA er i dag en af Danmarks største kursusudbydere i blended learning. Blended learning er en uddannelsesform hvor man kombinerer e-learning sammen med traditionelle lektioner og kurser hvor man er til stede. Som førende virksomhed i dette marked er der store potentialer i at være synlig og tilstede på sociale medier hvor mange kunder også er tilstede.

PROBANA arbejder p.t. med tre Facebook-sider til at formidle alle former for ekstern kommunikation. På virksomhedens brand Facebook side deles primært generelle nyheder om uddannelser foredrag og jobopsalg.

De to øvrige er Facebook-sider har hver deres niche; den ene er relateret til den populære miniMBA uddannelse og den anden er relateret til ernærings- og sundhedsuddannelserne. På disse sider deles ligeledes nyheder, som dog ofte mere målrettet de to uddannelsesområder, men den store rækkevide giver også mulighed for at lave krydsmarkedsføring på tværs af siderne. Krydsmarkedsføringen kan f.eks. være jobopslag og mere generelle foredrag. Find de tre Facebook sider her:

 

På LinkedIn er PROBANA ligeledes meget aktiv. Her er kunderne i deres professionelle mindset og det gør det nemmere at komme i dialog med dem via debatter i relevante LinkedIn grupper. PROBANA administrerer faktisk over 10 LinkedIn grupper inden for  ledelse, LEAN, personalejura og meget mere.

 

Da PROBANA er godt i gang med at ekspandere til andre steder i verden, bruges PROBANAs YouTube kanal til at komme udover grænserne. Her vil du bl.a. kunne finde indholdsrige præsentationsvideoer som er individuelt målrettet det Danske, Engelske og Kinesiske marked.

Som de sidste skud på stammen er PROBANA i gang med at udvikle strategier for brugen af Twitter og Google+.

2 tanker om “PROBANA øger aktiviteterne på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *